Velkommen til bloggen!

16

VELKOMMEN TIL BALSTAD PENSJONAT

Tusen takk for at dere er her på bloggen vår!

Vi gleder oss til å skrive om ting som skjer på pensjonatet, historier fra pensjonatet som vi får fortalt, om hva som rører seg i Selbu og omegn. 

Historien før oss

Den eldste delen av pensjonatet er fra 1926. Huset er senere bygget på gjennom 30-tallet og 50-tallet. Det ble gjort av Gunelie og Peder Balstad. 

Vi vet at mange ferierte her. Mange har vært her på husmorferie gjennom årene. Noen bodde her mens de jobbet i Selbu. Vi gleder oss til å høre og dele historier fra pensjonatet. Vi vil invitere til mimrekafe hvor vi har enkel servering og vi håper at noen vil komme og fortelle sine historier fra pensjonatet. Er du interessert? Send oss en e-post eller SMS for å vise interesse! Tusen takk for at du vil dele din historie!    

Vår historie på pensjonatet 

Vi, Ida, Lennart med barn; Hilda og Hans, kjøpte Balstad pensjonat av familien Balstad i august 2022. Det første vi gjorde var å invitere familien vår til dåp av vårt yngste familiemedlem, Hans. Da vi hadde alle samlet, gifta vi oss like så greit også. Gjett om alle ble overrasket!

Vi hadde feiringen vår i kjelleren - der har vi et passe stort serveringslokale. Et veldig hyggelig lokale, med vedfyring og serveringkjøkken like ved. 

I år har vi malt litt og bodd oss inn i mesteparten av pensjonatet. Har du fulgt historien vår? Du kan se mange bilder på Intagram: @balstadpensjonat

Jeg legger ved noen bilder i innlegget også!  

Mens vi har bodd her har vi jobbet med å gjøre det mer til vårt eget, malt litt og satt opp møbler og sånn. 

Vi har bodd oss inn i mange av rommene, men noen av rommene har vi knapt vært på. Det er spennende å ha et hus med 15 soverom! 

AirBnb

Vi har pusset opp det som opprinnelig var den private delen av huset. Vi har satt inn et toalettrom i andre etasje, renovert toalettet i første etasje, malt veggene, lakket de vakre tregulvene og malt mange av gulvene ellers. Vi gleder oss til å legge ut bilder på AirBnb! Prosessen ligger også på instagram. 

Vi håper på besøk fra folk som vil på norgesferie, men også folk fra utlandet. Dersfor vil noen av blogginnleggene vi legger ut skrives på engelsk.   

Sjekk ut vår AirBnb-side HER

Fremtiden på pensjonatet

På sikt har vi lyst til å ordne opp litt i produksjonskjøkkenet bak serveringskjøkkenet også, slik at det hele kan brukes til arrangementer som andre vil ha og lørdagskafe eller lignende. Hvis du er interessert, meld deg på nyhetbrevet vårt?

Vi har oppretta en egen mailadresse til pensjonatet: balstadpensjonat@gmail.com

Tusen takk for at du leste vårt første mailinnlegg! 

Vil du følge oss på sosiale medier? 

Vi har både 

Velkommen til siden, til bloggen og til fremtidige arrangement!

Vil du bli oppdatert om hva som skjer videre på bloggen og på pensjonatet? 

Skriv deg opp og få nyhetsbrevet vårt HER!

Takk for at du leste vårt første blogginnlegg!

Beste hilsen

Balstad pensjonat e-post signatur


0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!